The auspicious occasion of Guru Purnima will be celebrated at the Isha Yoga Center on July 14th. The day of Guru Purnima is traditionally the time when seekers offer the Guru their gratitude and receive his blessings.

Sadhguru will offer a special Darshan on this day between 6:20PM* to 6:40PM India time. You can make yourself receptive to the Presence and Grace by sitting in silence during this time wherever you may be. Gurupaduka stotram can be chanted before and after this twenty-minute interval. This tremendous opportunity is available, and can be shared, to everyone.

*6:20PM India = 3:50PM Lebanon/Uganda, 1:50PM London, 8:50AM New York, 5:50AM Los Angeles, 10:50PM Sydney, 8:50PM Singapore, Convert Your Time

Guru Paduka Stotram

Guru Paduka Strotram by ishafoundation


Anantha samsara samudhra thara naukayithabhyam guru bhakthithabhyam,
Vairagya samrajyadha poojanabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.

Kavithva varahsini sagarabhyam, dourbhagya davambudha malikabhyam,
Dhoorikrutha namra vipathithabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.

Natha yayo sripatitam samiyu kadachidapyashu daridra varya,
Mookascha vachaspathitham hi thabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.

Naleeka neekasa pada hrithabhyam, nana vimohadhi nivarikabyam,
Nama janabheeshtathathi pradhabhyam namo nama sri guru padukhabyam.

Nrupali mouleebraja rathna kanthi saridvi raja jjashakanyakabhyam,
Nrupadvadhabhyam nathaloka pankhthe, namo nama sri guru padukhabyam.

Papandhakara arka paramparabhyam, thapathryaheendra khageswarabhyam,
Jadyabdhi samsoshana vadawabhyam namo nama sri guru padukhabyam.

Shamadhi shatka pradha vaibhavabhyam, Samadhi dhana vratha deeksithabhyam,
Ramadhavangri sthira bhakthidabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.

Swarchaparana makhileshtathabhyam, swaha sahayaksha durndarabhyam,
Swanthacha bhava pradha poojanabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.

Kaamadhi sarpa vraja garudabhyam, viveka vairagya nidhi pradhabhyam,
Bhodha pradhabhyam drutha mokshathabhyam, namo nama sri guru padukhabyam.